MANİSA / YUNUSEMRE - Hafsa Sultan Ortaokulu

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümünde, bugünlere ulaşmamızı sağlayan başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanın bölünmez bütünlüğü ve Türk milletinin huzur ve güvenliği için hayatlarını feda etmekten çekinmeyen aziz şehitlerimizi minnet ve saygıyla anıyoruz.

Mrt

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla okuluzda tören düzenlendi.

Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Hafsa Sultan Ortaokulu Atletizm takımımız Manisa il ikinciliğini kazanarak bizleri gururlandırdı.

Öğrencilerimiz diğer spor dallarında gösterdikleri bireysel performanslar ile de madalya alarak başarılarını sürdürüyorlar.

Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

"Temiz Sınıf Temiz Okul" projemiz kapsamında haftalık en yüksek puan alan sınıflarımıza kupalarını ve aylık en başarılı sınıflara ödüllerini vermeye devam ediyoruz.

Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.