MANİSA / YUNUSEMRE - Hafsa Sultan Ortaokulu

Nis

Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının yıldönümünde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı okulumuzda gerçekleştirdiğimiz törenle kutladık.

Bu önemli günü tüm dünya çocuklarına armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümünde, bugünlere ulaşmamızı sağlayan başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanın bölünmez bütünlüğü ve Türk milletinin huzur ve güvenliği için hayatlarını feda etmekten çekinmeyen aziz şehitlerimizi minnet ve saygıyla anıyoruz.

Şbt

Hafsa Sultan Ortaokulu Atletizm takımımız Manisa il ikinciliğini kazanarak bizleri gururlandırdı.

Öğrencilerimiz diğer spor dallarında gösterdikleri bireysel performanslar ile de madalya alarak başarılarını sürdürüyorlar.

Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

"Temiz Sınıf Temiz Okul" projemiz kapsamında haftalık en yüksek puan alan sınıflarımıza kupalarını ve aylık en başarılı sınıflara ödüllerini vermeye devam ediyoruz.

Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.