MANİSA / YUNUSEMRE - Hafsa Sultan Ortaokulu

Nis

HAFSA SULTAN'DA DEĞİŞİM BAŞLIYOR!!

HAFSA SULTAN ORTAOKULU 2024-2025 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İÇİN YABANCI DİL (İNGİLİZCE) SINIFIMIZ AÇILACAKTIR. SINAVA GİRMEK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZ, SINAVA GİRME KAYDINI OKULA GELEREK VEYA ÖN KAYIT FORMU BAĞLANTISINDAKİ FORMU DOLDURUP GÖNDEREREK OLUŞTURABİLİRLER. HERHANGİ BİR SORUN OLDUĞUNDA OKULA GELEBİLİRSİNİZ. DETAYLI BİLGİLERİ SİTEMİZDEN, SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZDAN VE OKULDAN ÖĞRENEBİLİRSİNİZ.

YABANCI DİL (İNGİLİZCE) SINIFI ELEKTRONİK ÖN BAŞVURU FORMU

Nis

Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının yıldönümünde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı okulumuzda gerçekleştirdiğimiz törenle kutladık.

Bu önemli günü tüm dünya çocuklarına armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz.

Şbt

Hafsa Sultan Ortaokulu Atletizm takımımız Manisa il ikinciliğini kazanarak bizleri gururlandırdı.

Öğrencilerimiz diğer spor dallarında gösterdikleri bireysel performanslar ile de madalya alarak başarılarını sürdürüyorlar.

Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.